KWALITEIT


Kwaliteitsdenken en -handelen staan centraal


Met onze expertise op het gebied van functionele contragewichten en speciaal machinegietwerk hebben we met NIJG een solide basis gelegd voor de toekomst.

Kwaliteitsdenken en -handelen staan daarbij centraal. Dat komt tot uitdrukking in de voortdurende verbetering van ons technologisch en metallurgisch vakmanschap. In de constante kwaliteit van ons gietwerk, dat overeenkomstig de ISO-norm wordt geproduceerd. Maar ook in de flexibiliteit die wij bieden. Wij staan altijd klaar om samen met onze klant het ‘onmogelijke’ toch te realiseren. En vaak lukt dat. Met onze productiemogelijkheden in Nederland kunnen wij aan praktisch elke vraag naar functionele contragewichten en machinegietwerk voldoen.


Image

Aan gietwerk worden steeds hogere kwaliteitseisen gesteld. Terwijl de levertijden korter worden. Klanten moeten vrijwel a minute kunnen beschikken over het gietstuk dat ze nodig hebben. En dat gietstuk moet tot in de details beantwoorden aan de gespecificeerde eisen.

Dat dwingt ons tot een kritische houding tegenover onze eigen prestaties en tot uiterste efficiency. Daarom werken we constant aan verbeteringen in ons hele productieproces. Van het uitbrengen van de offerte tot en met de aflevering van het gietstuk. Dat we daarmee op de goede weg zijn, blijkt uit de tevredenheid van onze klanten. Zelf denken we dat het optimum nog niet is bereikt.


Image
Image

Heeft u vragen?
vul het formulier in.

    Naam*

    Onderwerp*

    Bericht*

    Velden met * verplicht